Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

onsdag 16. juni 2010

GRATULERER MED TABELLTOPP


Etter en tøff kamp og solid innsats av samtlige spillere, dro vi inn en fortjent 1-0 seier mot Kattem. Andreas ble matchvinner, og sikret med dette tabellseier i vårserien. 

Gratulerer med seieren!!
BRA JOBBA GUTTA!!
Gratulerer til supportergjengen også. Dere er fantastiske!

Skandia-cup neste...

7 kommentarer:

 1. Grattis til alle gutter og trenere. Dette var mye mer spennende enn VM-kampene. I dag hadde dere for en gangs skyld marginene på deres side mot det sterke Kattem-laget! Greit å se at det også er mulig å banke dem, så dette regner jeg med smakte usedvanelig godt.

  SvarSlett
 2. Grattis gutter;))

  SvarSlett
 3. Grattis alle sammen! Skulle ønske jeg hadde vært med på kampen i dag. Gleder meg sykt til Skandia.

  SvarSlett
 4. Are sa sa sa sa16 juni, 2010

  bra mats

  SvarSlett
 5. Grattis gutter, vel fortjent etter en fantastisk sesong.
  Vi gleder oss til fortsettelsen med SkandiaCup og deretter DanaCup
  HIPP HIPP HIPP HURRA FOR UTLEIRA G96.
  Aki og Steinar

  SvarSlett
 6. Gratulerer med fortjent seier til både guttene og trenerne. Ser frem til finalekampene 03.07 og 31.07.
  Hilsen Elin Blakstad

  SvarSlett
 7. Hei Andreas!
  Jeg beklager hvis du ble lei deg av formuleringen ”vådeskudd”, men du må huske på at dette er en Kattemblogg :) Bloggen er helt privat, og den forfekter på ingen som helst måte Kattems offisielle syn på hva som skjer på banen. Derfor kan jeg ta meg den frihet å sette de ulike hendelsene ”på spissen” og til tider vil det da naturligvis komme en særdeles subjektiv kommentar eller to. Hvis du hadde vært Kattemspiller ville jeg mest sannsynlig beskrevet skuddet ditt som ” et glitrende langskudd fra 25 meter :)”
  Når det gjelder dine ferdigheter, så er det garantert ikke noe å utsette på dem. ”Tabellen lyver ikke” sies det, og hvis dette er sant så spiller du i øyeblikket på denne seriens beste lag. Jeg tviler på om Utleiratrenerne ville tatt med spillere uten ferdigheter på dette laget, og som du så riktig sier, - du scoret i alle fall!
  Som Kattemblogger vil jeg selvsagt gjøre det jeg kan for at våre gutter overtar denne plassen, - hvis ikke, hva er vitsen med supportere da? :)
  Lykke til videre Andreas, bring mine gratulasjoner videre og fortsett gjerne å sende av gårde en perle eller to, - men velg gjerne en annen motstander…
  RM

  SvarSlett